Miten voin rajata kirjoja kielen perusteella?

Klikkaamalla kieli-painiketta (maapallon kuva) oikeassa yläkulmassa voit rajata kirjoja tekstin ja äänen kielen perustella. Rajaus vaikuttaa koko kirjavalikoimaan, joten voit rajauksen tehtyäsi etsiä helposti sopivia kirjoja.

Asetettuasi kielirajauksen voit esimerkiksi valita kategorioiden kautta kirjoja tietystä aiheesta valitsemallasi kielellä.

Kielirajauksen saa pois päältä klikkaamalla maapallon kuvaa oikeassa yläkulmassa ja valitsemalla "tyhjennä".