Miten löydän luetunymmärtämistehtävät?

Tunnistat luetunymmärtämistehtäviä sisältävät kirjat oikean yläkulman sinisestä symbolista. Pääset katsomaan tehtävät avaamalla kirjan info -sivun (sovelluksessa: klikkaa kirjan kantta, selaimella: vie hiiren osoitin kirjan kannen päälle ja paina näkyviin tulevaa i -painiketta) ja klikkaamalla sieltä tehtävät -ikonia.

Huomoithan että nämä ominaisuudet ovat käytettävissä vain opettajan/henkilökunnan tunnuksilla.