Miten kirjaudun sovellukseen?

Kun lataat Lukulumo-sovelluksen ja avaat sen, päädyt automaattisesti kirjautumissivulle. Lisää käyttäjätunnus ja salasana, ja valitse sitten 'Kirjaudu'.

Voit myös kirjautua selainversioomme samalla tavalla osoitteessa app.lukulumo.fi. Jos käytät Lukulumoa nettiselaimella, sinun ei tarvitse ladata sovellusta.

Jos sinulla ei vielä ole käyttäjätunnusta, katso ohjeemme: "Miten rekisteröidyn Lukulumo Familyn käyttäjäksi?"