Miten kirjaudun sisään?

Lataa Lukulumo tabletillesi tai puhelimellesi. Kun käynnistät sovelluksen ensimmäistä kertaa, tulet sivulle, jossa voit kirjautua sisään.

Selaimella pääset kirjautumaan Lukulumoon osoitteessa app.lukulumo.fi

Kirjoita käyttäjänimesi ja salasanasi ja valitse "Kirjaudu sisään". Jos yksikössäsi on käytössä jokin muu kirjautumismenetelmä, klikkaa sivun alalaidasta google/office365/MPASSid painiketta kirjautuaksesi näillä tunnuksilla.