Mitä huoltajan olisi hyvä ottaa huomioon Home Accessin käytössä?

Huoltajille annettava käyttäjätili on yhteinen, jaettu tili muiden yksikön vanhempien kanssa. Tilillä on valmiiksi luotuna profiili nimeltä "vieras" ja kaikkien tulisi käyttää tätä profiilia.

Kirjanmerkit, viimeksi luetut kirjat ja kirjan edistyminen ovat asioita jotka tallentuvat paikallisesti eli näitä tietoja ei jaeta muille samojen tunnusten käyttäjille. Jos poistat sovelluksen niin myös nämä tiedot poistuvat.

Jaetulla Home Access tilillä ei ole mahdollista luoda omia kirjahyllyjä, mutta varhaiskasvatusyksikkö voi jakaa heidän tekemiään kirjahyllyjä Home Access käyttäjien kanssa.

Home Access tilin salasanan vaihtaminen ei ole mahdollista "unohditko salasanasi?" -linkin kautta. Jos olet unohtanut salasanasi ole yhteydessä tahoon jolta sait tunnukset.

Mikäli joku yrittää vaihtaa salasanaa "unohditko salasanasi?" -linkin kautta, tämä voi aiheuttaa salasanaan hetkellisen häiriön. Jos sinulla on siis ongelmia kirjautua, tämä voi olla syynä ja kannattaa vain yrittää kirjautua uudelleen hetkisen kuluttua.