En saa luotua salasanaa salasanan luomiseen tarkoitetun linkin kautta. Mitä teen?

Turvallisuussyistä linkki on voimassa vain rajoitetun ajan. Jos et ehtinyt luomaan salasanaa linkin voimassaoloaikana voit asettaa käyttäjätunnuksellesi salasanan menemällä kirjautumissivulle (avaa sovellus tai selaimella app.lukulumo.fi) ja klikkaamalla täällä "Unohditko salasanasi?" -painiketta. Saat uuden viestin sähköpostiisi jonka kautta pääset luomaan salasanan.