En lisännyt rekisteröityessä maksutietoja ja nyt en pääse kirjautumaan sisään. Mitä teen?

Jos maksutiedot jäivät rekisteröityessä lisäämättä, voit käydä lisäämässä ne tietoihisi jälkikäteen.

Kirjaudu sisään osoitteessa www.ilteducation.fi. "Kirjaudu sisään" -painikkeen löydät oikeasta yläkulmasta.
Tämän jälkeen valitse vasemman yläkulman menu -valikon alta profiili. Profiilista pääset hallinnoimaan maksutietoja.

Lisättyäsi maksutiedot pääset kirjautumaan normaalisti sovellukseen tai selainversioon app.lukulumo.fi. Uutena käyttäjänä saat ensimmäiset 14 päivää veloituksetta.